Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №450 від 27.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Свято

Випускний і останній дзвоник - встигнути все

Випускний і останній дзвоник - встигнути все

Два дні поспіль святкуватимуть закінчення свого навчального закладу рівненські школярі. 28 травня, в усіх школах міста, відбудеться загальношкільне свято - Свято останнього дзвоника. Наступного дня, а саме 29 травня, відбудеться загальноміське святкування - випускний.

Завісу щодо заходів, які пройдуть у Рівному в ці дні, привідкрив начальник міського управління освіти Віталій НОВАК: “28 травня в усіх школах Рівного, починаючи з 9-10 години, відбудуться шкільні лінійки з нагоди свята останнього дзвоника”. Далі, за словами пана Новака, з 12.00 на одинадцятикласників чекає гра квест “Шмяк”. “Гра включає у себе не лише спортивні змагання, а й інтелектуальні, де кожен учень матиме можливість проявити себе: хто продемонструє фізичні навики, а хто й знання з історії”, - ділиться планами Віталій Георгійович. Розпочнуть бавитися представники 34 команд у районі 12-ої школи. А щоб їхні змагання не були даремними, на команду-переможця чекатиме приз - цифровий фотоапарат, який вони подарують улюбленій школі, в якій навчалися. “Приз вручатиме міський голова Рівного Володимир Хомко на наступний день, вже на випускному”, - говорить Віталій Новак.

Окрім цього, за словами заступника міського голови Рівного з гуманітарних питань Галини КУЛЬЧИНСЬКОЇ, торгово-розважальний центр “Екватор” подарує години безкоштовного відпочинку на ковзанці для учасників трьох команд-переможниць, та тої, яка займе останнє місце у “квесті”.

29 травня о 18.00 розпочнеться святкова хода випускників до майдану Незалежності, де підготують спеціальну сцену з накриттям, з якої колишніх школярів вітатимуть високопосадовці. Золоті та срібні медалі випускники отримуватимуть особисто з рук міського голови та губернатора Рівненщини. Розважатимуть випускників під час святкування до 21.00 представники Палацу дітей та молоді, які подарують феєричний концерт.

Відповідальність за продовження святкування, а саме за все, що відбуватиметься у кафе (санстанція заборонила проведення святкових вечорів у школах, - авт.), нестимуть батьки випускників, адже після вручення атестатів, школа “умиває руки” за поведінку учнів. Охорона громадського порядку діятиме однозначно, однак і випускникам не потрібно забувати про те, що вже 3 червня вони складатимуть ЗНО, яке є одночасно і вступним іспитом.

27.05.2010Алла БІДЮК Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 27.05.2010p. 
На головну сторінку