Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №450 від 27.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Хто заслуговує відзнаки?

До 1 червня виконком Рівнеради приймає подання на присвоєння відзнаки “За заслуги перед містом”.

Нагадуємо, що відповідно до рішення сесії від 10 грудня 2003 року, відзнаки присвоюються мешканцям міста Рівного, іншим громадянам України, іноземним громадянам, у тому числі посмертно. Вони є свідченням офіційного визнання перед територіальною громадою міста Рівного, за заслуги в одній або кількох сферах діяльності.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном 22-12-84.

Майстер-клас у ПДМ

26 травня у Рівненському Палаці дітей та молоді пройшов майстер-клас з правил роботи у Інтернеті для дошкільнят та вчителів з інформатики. Для цього спеціально завітали представники “Майкрософт Україна”, аби довести, що при правильній роботі у мережі - Інтернет буває і “білим”.

Перевіряють перевізників

У Рівному триває комплексна перевірка роботи місцевих перевізників. Перевірено документи допуску на маршрут водіїв понад 100 маршруток. Якщо управління транспорту та зв’язку виявить злісні порушення, угоди між управлінням і перевізниками будуть розірвані.

У Рівному зміняться кіоски

“Рівне-Преса” отримала дозвіл на встановлення кіосків для продажу преси й іншої друкованої продукції, які матимуть сучасний вигляд і відрізнятимуться від тих, що рівняни бачать сьогодні. Кіоски встановлять на вулицях Кн.Ольги, Р.Шухевича, Відінська, на перехресті вулиць Грушевського та Б.Хмельницького.

На пляжі питимуть пиво

Борець за тверезий спосіб життя, депутат Рівнеради Сергій ОДАРЧЕНКО, направив запит до влади Рівного із прохання заборонити продаж пива на пляжі Басового Кута. Представники виконкому запит не підтримали. Відтак, пиво продаватимуть вільно.

Без алкоголю, проте до ранку

Заклади громадського харчування, які обслуговуватимуть випускні вечори, працюватимуть до 6 ранку. Умови дві - охорона громадського порядку міськвідділом міліції і відсутність алкоголю на святкових столах.

Вивіз сміття подорожчав

З 1 червня за вивезення одного кубічного метра побутових відходів комунальним підприємством КТП-1715 мешканці міста платитимуть 19, а не 15 гривень. Що ж до послуг “Санком-Рівне”, це підприємство продовжує працювати за старими тарифами.

Шовковський чи Ребров?

1 червня на стадіоні “Авангард” о 9.30 стартує “Кубок майбутніх чемпіонів”. Окрім шкільних команд, у футбольних змаганнях візьмуть участь представники двох дитячих садочків. У перший день літа на стадіоні пройдуть 10 поєдинків. Про результати проведених матчів можна буде дізнатися вже 17-18 червня, коли відбудеться фінальна боротьба. Найбільшим сюрпризом для юних футболістів стане візит зірки світового футболу. Кого саме: Шовковського чи Реброва - допоки вирішують.

27.05.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 27.05.2010p. 
На головну сторінку