Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №451 від 03.06.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Пограбувала під час гостин

У Дубровицькому районі працівники міліції затримали 26-річну місцеву мешканку. Жінка під час перебування в гостях у своєї знайомої викрала у неї 100 гривень.

“ПАЗом” у “Део”

ДТП сталося у Рівному на перехресті вулиць Макарова та Дубенська. 42-річний Василь, житель Бродівського району Львівської області, який керував “ПАЗом” в’їхав в автомобіль “Део-Нексія”, що прямував головною дорогою. За кермом легковика знаходився 26-річний Віталій з Рівного. Водій “Део” отримав політравму і був госпіталізований у реанімаційне відділення ЦМЛ. Два пасажири “Део” потрапили до травматологічного відділення цієї ж лікарні.

ПТУшник збував наркотик

Працівники патрульної служби затримали у Рівному 17-річного студента одного із професійних училищ обласного центру. Молодик намагався збути своєму одногрупнику речовину зеленого кольору, зовні схожу на коноплю.

Обібрали машини

З автомобіля рівненського підприємця марки “Ауді” невідомі, підібравши ключ, вкрали барсетку. 33-річний рівнянин Денис залишив у ній паспорт громадянина України, закордонний паспорт, посвідчення водія на власне ім’я та свідоцтво про реєстрацію авта.

З іншого автомобіля “Вольво”, який знаходився на майдані Просвіти, невідомі, розбивши скло у дверцятах, вкрали барсетку, у якій знаходилися особисті документи та мобільний телефон. Особи крадіїв ще не встановлено.

ДТП у Бугаївці

Рухаючись Радивилівщиною з села Бугаївка до села Сестрятин на автомобілі “Део” 34-річний Володимир спричинив ДТП. На перехресті чоловік не надав дороги, внаслідок чого допустив зіткнення з “Івеко”, за кермом якого знаходився громадянин Республіки Таджикистан П. Абдухамід. У результаті зіткнення автомобіль “Део” відкинуло на закриту смугу руху, де він “поцілувався” із припаркованим автомобілем “Хюндай”.

В наслідок ДТП, водій та пасажирка автомобіля “Део” отримали легкі травми, а після огляду медиками у лікарні, їх відпустили додому.

Впало дерево

30 травня до Костопільської лікарні у стані середньої важкості потрапив 34-річний Петро, житель села Гута. На чоловіка впало дерево.

Один отруївся, інший - попікся

Відразу двоє дітей опинилися цими днями у реанімації Березнівської ЦРЛ. 4-річний житель села Сівки, Березнівського району, Денис потрапив із гострим медикаментозним отруєнням. А 5-річного Леоніда із Сосновки госпіталізували із термічними опіками 20 відсотків тіла. Хлопчина перекинув на себе відро із окропом.

Вкрав у колишньої свиню

35-річна місцева мешканка Олена звернулася до Зарічненського райвідділу міліції із заявою про викрадення з її хліву поросяти. Як встановили правоохоронці, злочин скоїв колишній чоловік потерпілої.

03.06.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.06.2010p. 
На головну сторінку