Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №452 від 10.06.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Незабаром

Вуличний баскетбол сколихне місто

Добре володієте баскетбольною кулькою? Настав час показати це усьому місту, оскільки незабаром відбудеться міський турнір зі стрітболу “Виклик вулиць 2010”.

Стрітбол, відомий більше як вуличний баскетбол, відрізняється від традиційного баскетболу лише тим, що гра проходить на одне кільце, командами з трьох гравців. Для великих міст Східної України розвиток стрітболу вже не у диковинку, а на рахунок Західного регіону, Рівне є одним із перших.

Тепер про турнір. Головна “фішка” у тому, що участь прийматимуть не професійні спортсмени, а “вуличні” гравці, які зазвичай відвідують дворові майданчики. Запрошуються команди юнаків та дівчат, які будуть розділені по групам, залежно від віку гравців. У команді має бути 4 гравця - 3 у полі та один запасний.

26 та 27 вересня пройде відбірковий етап турніру на шести спеціально підготовлених дворових майданчиках. У фінал, який відбудеться 12 вересня на майдані Незалежності, вийдуть по 6 команд з кожної вікової групи. А серед запрошених гостей очікується спортивна зірка всеукраїнського масштабу. Усі фіналісти гарантовано отримають відзнаки та призи.

Змагання проходитимуть під керівництвом міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту і обласної федерації баскетболу. Як зазначила заступник міського голови Галина КУЛЬЧИНСЬКА, турнір зі стрітболу - це лише початок. Віднині подібні заходи для всіх бажаючих проводитимуться постійно. Наступним слід очікувати турнір із плавання.

Подати попередню заявку на участь у турнірі слід до 15 червня в управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

10.06.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 10.06.2010p. 
На головну сторінку