Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №453 від 17.06.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

“Рівнеоблводоканал” з новим очільником

Відповідно до розпорядження голови РОДА Василя Берташа на посаду директора РОВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал” призначили Сергія ДЗЕЗИКА. До новообраної посади пан Дзезик працював заступником директора з економіки та інвестиційного розвитку ММКП “Мукачево-водоканал”.

Новий директор 1975-го року народження, має повну вищу економічну освіту, науковий ступінь кандидата економічних наук. Має досвід роботи у комунальній сфері на керівних посадах.

Наші знають про найкращий благоустрій

Місто Радивилів та селище Гоща отримали лаври переможця у Всеукраїнському конкурсі з благоустрою. Визначення кращого населеного пункту проводили у шести категоріях: I - міста з населенням понад 500 тисяч людей, II - від 150 до 500 тисяч, III - від 50 до 150 тисяч, IV - до 50 тисяч, V категорія - селища, VI - села. Відтак Радивилів переміг у 4 категорії, а Гоща - у п’ятій.

Про КРУ вже й малюють

У конкурсі дитячого малюнку “Я - з родини ревізорів”, який проводило Головне КРУ України до Міжнародного Дня захисту дітей, перемогу здобула 12-річна Вікторія Середа з Костополя.

Загалом, у конкурсі взяли участь 66 дитячих малюнки з КРУ усіх областей. У своїх роботах діти відобразили власне бачення професії батьків.

Роботу знаходять багатьом

Із початку 2010 року понад десять тисяч незайнятих громадян отримали місце роботи. У порівнянні з минулим роком чисельність осіб, які перебували на обліку в службі зайнятості області скоротилася на 10 тисяч.

За бюджетні кошти - чотири книги

З обласного бюджету на видавництво творів місцевих авторів виділять 100 тисяч гривень.

На засіданні координаційної ради з питань видавничої справи при ОДА, визначили чотири рукописи, які видаватимуть цьогоріч за кошти бюджету. Це дитяча книга “Кукурічки” Романа Демчука, “Михайло Яцьковський у документах, віршах і листах” Бориса Боровця, 12-13 номери літературно-краєзнавчого журналу “Погорина” та антологія “Літературна Рівненщина”.

Попали у “соточку”

У першій сотні університетського рейтингу “ТОП 200 Україна”, який оприлюднили спеціалісти наглядової ради міжнародної експертної групи з визначення рейтингів університетів, опинився один ВНЗ з Рівненщини.

На 73-тій позиції рейтингу розташувався Національний університет водного господарства та природокористування. Минулого року НУВГП перебував на дві сходинки вище. Ще один заклад з Рівненщини - НУ “Острозька академія”, - який минулого року був на 110 місці, цьогоріч став 109-им.

17.06.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.06.2010p. 
На головну сторінку