Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №454 від 24.06.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Кадрові зміни тривають

У Рівненській області продовжується процес оновлення складу керівників різних ланок. Головне управління Пенсійного фонду України в Рівненській області очолив Віталій ШУЛЬ, а начальником управління з питань будівництва та архітектури ОДА, відповідно до розпорядження голови ОДА Василя Берташа, призначено Юрія СІДЛЕЦЬКОГО.

Негода розійшлася не на жарт

Внаслідок грозових дощів і поривів вітру, що пройшли територією області у ніч з 20 на 21 червня, у трьох районах Рівненщини знеструмлено чотири лінії електропередач, 16 населених пунктів і 60 трансформаторних підстанцій.

Зокрема, без електропостачання залишилися мешканці трьох сіл у Рівненському районі, п’яти - у Дубенському та восьми - у Млинівському районі.

Радощів повне відро... молока

Нещодавно на базі фермерського господарства ім.Шевченка у селі Копитків Здолбунівського району автоматизували процес доїння. Цей проект втілили у життя завдяки міжнародній співпраці між Україною та Японією. Два роки тому грант на 320 тисяч євро виграв фермер цього господарства. За ці гроші й встановили нову доїльну залу, яка дозволить швидко збирати якісне молоко.

Відпочиваємо у таборах

Одним із головних завдань оздоровчої кампанії 2010-го року стане відпочинок дітей позбавлених батьківського піклування. Загалом цьогоріч в області планують оздоровити майже 87 тисяч дітей віком від 7 до 17 років. На даний час пришкільні табори уже відвідали 57 тисяч діток.

Допомогу отримують обдаровані та молоді

Цьогоріч гранти голів облради та ОДА отримають шість представників обдарованої молоді. Відповідно до схваленої обласною радою Програми розвитку культури Рівненщини на 2008-2012 роки, голови обласної ради та ОДА щороку визначать низку молодих діячів мистецтва для фінансування їхніх проектів.

Ажіотаж на подружнє життя

Кількість укладених шлюбів на Рівненщині перевищує кількість розлучень. Так, за січень-квітень цього року “народилося” 1967 сімей, розлучень не уникнули 903 родини.

Новий сусід ОДА

На базі Центру ділової активності функціонуватиме консультаційний, ресурсний, дозвільний та регіональний центри. Отримати допомогу у Центрі зможуть як бізнесмени-початківці, так і досвідчені підприємці.

Центр ділової активності стане сусідом ОДА, а саме: функціонуватиме у колишньому приміщені підприємства ОКП “Рівневідеокіно”, яке обласна влада планує реконструювати.

24.06.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.06.2010p. 
На головну сторінку