Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №229 від 02.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вогняна стихія

Маленька костопільчанка запалювала грубку...

Нещодавно жителі області дізналися про жахливий випадок, який трапився в селі Привільне Дубенського району: через пустощі з сірниками загинула 5-річна дівчинка. А минулого четверга в селі Велика Любаша Костопільського району сталася схожа історія - обгоріла дворічна дівчинка, яка підпалила папір в грубці пічного опалення.

Почалося все з того, що в одній із кімнат будинку Оленка (ім'я змінене) лишилася сама. Гралася. А потім підійшла до грубки пічного опалення. Відчинила дверцята і побачила вогонь. Маля, напевно, згадало, як старші туди кидали папір. Тому, знайшовши зошит, дівчинка встромила його в грубку. Папір загорівся, а дівчинка отримала опіки обличчя та рук 1 - 3 ступенів і сьогодні перебуває в реанімації Костопільської районної лікарні. Наразі вирішується питання щодо направлення потерпілої в опіковий центр міста Рівне.

Працівники ГУ МНС України в Рівненській області вкотре нагадують: не залишайте без нагляду дітей. Зберігайте сірники, запальнички та легкозаймисті рідини в місцях, недоступних для малолітніх. Не дозволяйте їм користуватися електронагрівальними та газовими приладами, вмикати телевізор, слідкувати за розпаленими печами.

02.03.2006Богдан Мамчур, начальник центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2006p. 
На головну сторінку