Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №229 від 02.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Таємниці характеру

У вас усе написано на обличчі

Про характер, якості людини і навіть потаємні схильності багато чого можна дізнатися по обличчі. Унікальні і неповторні риси обличчя криють у собі величезну кількість інформації, яку можна «прочитати». Головне - засвоїти мову... Ще з часів древніх китайців відомо, що вуха - це дзеркало душі.

Так, наприклад, гарна форма вух вважається ознакою видатних щиросердечних якостей. Те ж стосується і людей, у яких довжина вуха дорівнює довжині брів або носа.

Великі ж і тверді на дотик вуха свідчать про міцне здоров'я і обіцяють довге життя. Звідси, певно, варто зробити висновок, що вуха необхідно зміцнювати з самого дитинства.

Якщо вухо розташоване нижче рівня очей, це, на жаль, говорить про посередність натури.

Довгий ніс - ознака вираженої індивідуальності.

Короткий ніс видає оптимістичну і дружелюбну особистість. Людина з маленьким носом (особливо, якщо кінчик злегка піднятий) - розкута і сексуальна.

Людина з гарними очима завжди привертає до себе увагу, її обличчя вирізняється промовистістю. Блиск очей свідчить про енергетику, внутрішній потенціал, високу працездатність.«Погаслі очі» - ознака кволості, печалі, іноді навіть депресії, хвороби.

Великі «сяючі» очі - свідчення креативності, здатності до творчості, іноді навіть філософських здібностей.

Чим більші очі, тим емоційніша і відкрита людина.

02.03.2006



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2006p. 
На головну сторінку