Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №455 від 01.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Рейд

Танцпол закидали амфетаміном

Протягом травня-червня цього року працівники міліції провели декілька раптових рейдів у нічних клубах Рівного. В одному з них вони затримали відпочиваючого, який чимдуж намагався вийти з приміщення.

Під час поверхневого огляду у чоловіка знайшли амфетамін, марихуану та пристрій для куріння. 45-річний рівнянин Олег заметушився. Він всіляко намагався переконати правоохоронців, що це не його. Та під час проведення досудового слідства було встановлено, що вказані наркотичні засоби чоловік зберігав для власного вжитку.

Серед відвідувачів клубу знайшлися й такі умільці, які, побачивши працівників міліції, на танцювальному майданчику викидали наркотики прямо на підлогу. У залі БНОНівці знайшли три поліетиленових пакетики з амфетаміном, а під столом барної стійки - пакет з марихуаною.

Наступного місяця правоохоронці провели у цьому закладі повторний рейд. Та, зайшовши до клубу, відразу помітили підозрілого молодика. Хлопець нервував. Під час поверхневого огляду речей 26-річного Марка, знайшли згорток із марихуаною. Крім того, знову на підлозі танцполу лежав амфетамін.

На території області знаходиться понад 2500 розважальних закладів, у яких працівники ОВС Рівненської області постійно проводять профілактичні та оперативно-розшукові заходи, однак бажаного результату у протидії наркозлочинності досягнути ще не вдалося.

Правоохоронці самотужки не можуть повністю припинити та вплинути на злочинність у сфері незаконного обігу наркотиків, а тому на ім’я міського голови Рівного і дирекції розважальних закладів направлені подання щодо усунення причин та умов, що сприяють скоєнню злочинів і правопорушень.

01.07.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.07.2010p. 
На головну сторінку