Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №229 від 02.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#І таке буває!

Операція «Горілка»

Якось троє друзів, які полюбляли випити, зібралися на чергову “нараду”. Питання стояло важливе - де взяти пляшку і закуску. До зарплати залишалося кілька днів. Настрій був поганенький, всі сиділи похнюплені і думали.

Раптом найкмітливіший Мишко вигукнув: “Придумав!” і почав розповідати друзям свій стратегічний план. Товариші відразу повеселішали і наступного дня вирішили провести операцію “Горілка”.

Гриша і Петро ходили неподалік магазину, а в приміщення перед закриттям проник найменший із них - худорлявий Мишко. Він сховався у велику коробку з-під сірників і чекав, поки магазин спорожнів. Потім у господарську сумку поставив із десяток пляшок з горілкою і відкрив дверцята холодильника. Світла він не вмикав, бо на вулиці світили ліхтарі. Все було начебто спокійно...

Сторож, який оглядав свої володіння, помітив відчинені дверцята і одразу викликав міліцію. Почувши голоси правоохоронців, Мишко з переляку заліз у холодильник. Звідти невдаху, який аж клацав зубами від холоду, і витягли міліціонери.

Після тривалого лікування Мишко відпрацював на будівництві “Азоту”...

Цю історію, коли впіймали злодія-невдаху в магазині “Кооператор” на розі вулиць Княгині Ольги і Степана Бандери, старожили, мабуть, пам’ятають.

02.03.2006Світлана Крижанівська, м.Рівне



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2006p. 
На головну сторінку