Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №229 від 02.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Випускний бал

Ілюстрація фотосалону «Фотосвіт»

Жіночність - головне у кожній дівчині,

- вважає директор агенції моди «Панна» Вікторія Дембіцька

Суботнього вечора Центр дозвілля молоді «Холідей» у Рівному був переповнений друзями та рідними тих красунь, які в переддень весни святкували випускний бал. Веселий настрій, захоплені вигуки та ритмічна музика не стихали протягом кількох годин, адже вечір був не з тих, коли від смутку не знаєш, куди подітися.

А винуватиця свята, яке проходило за сприяння Українського Народного Блоку Костенка і Плюща, - агенція моди «Панна», вже вкотре своїм вихованкам дарувала свідоцтва про закінчення модельних курсів, курсів, які не тільки додають дівчатам впевненості у собі, а й навчають азам справжньої модельної справи.

Темрява та яскраві кольорові промені, що «бігали» по всьому залу, додавали дійству особливого забарвлення. І ось свято розпочалося. Директор агенції моди «Панна» Вікторія ДЕМБІЦЬКА привітала гостей і учасниць балу із визначною подією і запросила всіх подивитися фотосесію красунь, яку для них зробив салон «Фотосвіт». Кожен новий знімок, який з'являвся на великому екрані, супроводжувався гучними оваціями, тому неважко було зрозуміти, вболівальники якої дівчини сидять за тим чи іншим столиком.

Після демонстрації знімків тендітні учасниці продефілювали у ділових костюмах. Одразу було видно, що в майбутньому більшість із них стане справжньою «бізнес-вумен». Для того, щоб дівчата змогли підготуватися до наступного конкурсу, виступив танцювальний колектив під керівництвом Дмитра Манелюка. Саме він є хореографом моделей «Панни» - його репетиції допомагають дівчатам стати більш гнучкими та пластичними.

В одному з показів випускниці продемонстрували свої хореографічні вміння. А наступне дефіле у вечірніх сукнях змушувало зал то завмирати, то вибухати оплесками. Для красунь, вік яких 12-23 роки, це було найбільшою винагородою за вроду та старання.

- Я вже й не пам'ятаю, який цей випуск за рахунком, - розповідає Вікторія Дембіцька, - адже агенція моди «Панна» працює з 1997 року, і дарує світу моди в рік дві-три групи дівчат. Цього разу свідоцтва про закінчення модельних курсів отримають 30 красунь, які навчалися у нас три місяці. За цей час вони вивчали дефіле, відвідували уроки хореографії, акторської майстерності, займалися аеробікою та освоювали теоретичні курси візажу.

За словами пані Вікторії, пройти курси модельної майстерності може кожна бажаюча дівчина, головне, щоб параметри були пропорційними. Не грає особливої ролі і зріст, адже завдяки привабливій зовнішності вона може стати успішною фотомоделлю. Перед тим, як прийняти у групу дівчат, Вікторія Дембіцька спочатку із кожною з них проводить бесіду, аби дізнатися про її режим харчування, вподобання та звички. Якщо стоїть питання про корекцію фігури, може навіть порадити якусь дієту чи розповісти про інший секрет збереження ідеальних форм.

- Мені, мабуть, пощастило, - говорить пані Вікторія, - бо моя фігура не має звички набирати зайву вагу. Хоч я і не маю ніяких обмежень у їжі та способі життя, але й не дозволяю собі зайвого. Трохи поправилася після народження дитини, але за допомогою збалансованого режиму харчування знову повернулася в норму. Добре допомагає і рухливий спосіб життя. А тим, хто хоче трохи схуднути, раджу не їсти після шостої години вечора і до 11-ої години дня, адже всі продукти, які вжиті в ці години, «відкладаються» на фігурі.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном 24-75-79.

02.03.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2006p. 
На головну сторінку