Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №456 від 08.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Пропали на Білому озері

Й досі шукають двох зниклих жителів Кузнецовська, які відпочивали на Білому озері. Останній раз 22-річну Дарину і 25-річного Вадима бачили в озері на надувному матраці.

До Клеваня не доїхали

Що сталося під час тієї ДТП насправді, встановлюють правоохоронні органи. Так чи інакше, четверо пасажирів автомобіля “Рено” наразі перебувають на лікарняних ліжках. Зазначений автомобіль, рухався зі сторони Деражного в напрямку Клеваня. Раптово водій “втратив кермо” і авто, перекинувшись, з’їхало спершу у кювет, а потім опинилося на смузі зустрічного руху, якою у цей час їхав “ЗАЗ”.

Отруїлися відомим і не дуже

До реанімаційного відділення Острозької ЦРЛ у важкому стані з діагнозом отруєння невідомою речовиною госпіталізували 47-річного Валентина, жителя села Країв.

Тим часом, до ЦРЛ Володимирця з діагнозом медикаментозне отруєння госпіталізовано мешканку цього населеного пункту, яка вжила надмірну кількість препарату “Банкол” при спробі самогубства. У Млинові ж рятували жительку с. Пугачівка Млинівського району, яка навмисно намагалася отруїтися хімікатами “Комфідор”

Покусала зміюка

51-річну Валентину, мешканку с.Богуші Березнівського району, яка збирала у лісі ягоди вкусила змія. Жінка досі перебуває у реанімації.

Взяли на хабарі

Працівники прокуратури та УМВСУ в області затримали “на гарячому” в.о. директора одного зі спортивних технічних клубів Рівненщини. Чоловік вимагав і отримав 1,5 тисячі гривень за внесення громадянки до списків слухачів із підготовки водіїв транспортних засобів категорії “В” та отримання свідоцтва про проходження навчання.

За ґрати воліє потрапити і викладач Рівненського державного базового медичного коледжу, який за 4000 гривень хотів посприяти у здачі іспиту.

Мопеди на звалище, пасажири - в лікарню

Поблизу села Карпилівка Сарненського району 20-річний водій мопеда “Вайпер” допустив зіткнення з мопедом “Альфа”, який рухався у попутному напрямку. В наслідок ДТП, водія “Вайпера” та двох пасажирів “Альфи” госпіталізували до лікарні.

Фальшива кукурудза

Працівники ДАІ зупинили у селі Користь Корецького району два “КАМАЗи” з причепами. Водії транспортних засобів, які перевозили кукурудзу загальною вагою 36,4 тонни, запевняли, що транспортують продукцію на законних підставах. Однак у працівників ДАІ надані документи викликали сумнів, тому їх відправили на перевірку.

08.07.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.07.2010p. 
На головну сторінку