Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №229 від 02.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У ритмі серця

Почуття розкриваються у танці

Почуття розкриваються у танці

Танго - для романтиків, а вальс - для всіх

Ніщо так не заворожує, як пристрасні танці, які виконують умілі майстри, або п'ятирічні дітлахи. Так і хочеться разом із ними пуститися у танок.

Цьогорічні зимові Всеукраїнські класифікаційні змагання зі спортивного танцю «Рівне-2006», які відбулися минулої неділі в Рівненському Палаці дітей та молоді, зібрали 286 пар з усього Західного регіону.

За словами художнього керівника зразкового ансамблю спортивного танцю «Ритм» ПДМу, які й виступили організаторами дійства, Людмили Куценко, на конкурс завітали найдосвідченіші пари з Тернополя, Луцька, Ужгорода, Львова, Старокостянтинова та інших куточків України. З кожного міста запросили і кваліфікованих суддів, які оцінювали виступи клубів.

Змагання розпочалися о десятій ранку і тривали аж до дев'ятої вечора, адже в програмі, яка складалася зі стандартної та латиноамериканської частини, потрібно було переглянути виступи усіх пар. По закінченню конкурсу обрали серед майже трьох сотень найкращих, які й отримали звання переможців.

Приємно те, що Рівне росте в плані культурного розвитку, - говорить пані Людмила, - і деякі пари, які представляли клуб «Ритм», посіли перші місця у різних категоріях. В цьому навчальному році - це вже другий кваліфікаційний конкурс, який проводить ПДМ, але невдовзі рівняни зможуть завітати на нове, значно масовіше свято.

02.03.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2006p. 
На головну сторінку