Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №633 від 12.12.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Презентація

Бізнес-центр НУВГП

Бізнес-центр НУВГП

стане каталізатором розвитку інноваційного бізнесу в Західному регіоні

5 листопада відбулося відкриття Бізнес­центру Національного університету водного господарства та природокористування. З вітальним словом виступив в. о. ректора НУВГП, доктор наук з державного управління, професор Микола КОРЕЦЬКИЙ. Він підкреслив роль Водного університету як каталізатора розвитку інноваційного бізнесу в Західному регіоні, а створення нової креативної організації назвав знаковою подією.

Микола Корецький висловив упевненість у тому, що, об’єднавши зусилля науковців, виробничників, практиків, викладачів та студентства, Бізнес­центр НУВГП зробить вагомий внесок у розвиток регіону та держави, в майбутнє нашого міста. Зазначивши, що заснування Бізнес­центру є складовою частиною комплексної програми реформування університету, розробленої Президентом НУВГП, народним депутатом України Миколою Сорокою, Микола Христофорович подякував голові Рівненської облдержадміністрації Василю Берташу за підтримку новаторських пошуків вишу, в якому він навчався.

Програми розвитку бізнесу в Рівному висвітлив міський голова Володимир ХОМКО, в минулому випускник НУВГП. Він підкреслив, що в нашому місті склалося сприятливе середовище для процвітання бізнесу ­ численні вузи, інфраструктура, промислові підприємства. “У нас є всі умови, ­ зазначив Володимир Євгенович, ­ щоб Рівне йшло в авангарді розвит­ку малого і середнього бізнесу в Україні”. Міський голова запевнив у готовності підтримати корисні й ефективні для міста розробки Бізнес­центру коштами міського бюджету.

Про Концепцію Бізнес­центру розповів його ініціатор і фундатор ­ доктор технічних наук, завідувач кафедри менеджменту, професор Леонід КОЖУШКО. Основні напрями роботи центру ­ це і створення бізнес­інкубатора та студентського віртуального підприємства, і надання консалтингових та маркетингових послуг, і залучення грантових коштів та коштів Асоціації випускників НУВГП для реалізації інноваційних проектів.

Перед учасниками презентації з доповіддю “Проект підтримки інноваційного бізнесу “Бізнес­інкубатор НУВГП” виступив директор Рівненського регіонального центру з інвестицій та розвитку Олександр ОСОВЕЦЬ. Про бізнес­семінари та тренінги розповів старший викладач НУВГП Василь НЕТЕПЧУК, а особливості стажування менеджерів у навчально­тренінговій лабораторії Бузнес­центру висвітлив кандидат економічних наук, доцент НУВГП Руслан КОСТЮКЕВИЧ.

Відбулася дискусія з обговорення напрямів розвитку регіонального Бізнес­центру, в якій взяли участь директор науково­виробничого підприємства “Продекологія” Андрій ЛОЗІН, депутат Рівненської міської влади Сергій ПАЛАДІЙЧУК, викладачі НУВГП. Обмін думками продовжився і за кавою, якою пригостили учасників презентації Бізнес­центру його організатори. Залишається побажати їм успіху в реалізації інноваційних проектів. Як кажуть, великому кораблю ­ велике плавання.

12.12.2013Сектор зв’язків із громадськістю НУВГП



Рівне-Ракурс №10 від 12.12.2013p. 
На головну сторінку