|
№777 від 22.09.2016p. |
| Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |

На 4 банки по 0,5л: 2 кг болгарського перцю 1ст.цукру 1ст.олії 1ст.оцту
Перець, миємо, чистимо від насіння та перетинок, ще раз миємо і нарізаємо смужками. В великій каструлі доводимо до кипіння воду (приблизно 5 літрів). Як тільки закипить, вкидаємо смужки перцю, чекаємо поки ще раз закипить і тримаємо 5 хвилин. Це називається бланшування.
Для маринаду цукор, олію та оцет доводимо до кипіння.
В стерилізовані банки складаємо перець, заливаємо гарячим маринадом, даємо охолонути.
Тоді підготовлені банки стерилізуємо 15 хвилин. Зберігати можна при кімнатній температурі.
Більше цікавих та корисних рецептів можна знайти на сайті PIKA.RV.UA
| 22.09.2016 |
|
Рівне-Ракурс №777 від 22.09.2016p. На головну сторінку |