Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №841 від 21.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Сергій Борзенко: «Це півріччя можна занести нам в актив»

Сергій Борзенко: «Це півріччя можна занести нам в актив»

Капітан рівненського «Вереса» Сергій Борзенко в інтерв’ю ПРО ФУТБОЛ прокоментував гру 19-го туру УПЛ з львівськими «Карпатами», а також поділився враженнями від півріччя, що минає.

- Сергію, якою видалася гра проти львів`ян?

- Ми провели два різних тайми. В першому таймі ми домінували на полі, навіть при рахунку 2-0 на нашу користь ми могли нарощувати перевагу. У другому - напевно не вистачило сил і концентрації. У підсумку, образлива для нас нічия.

- Недооцінка суперника мала місце бути?

- Ні, ні в якому випадку. Ми налаштовувалися на дуже важливий для нас поєдинок, з точки зору турнірної таблиці. Та й усім відомо що, цей матч був західноукраїнським дербі, кожен хотів перемогти. Ми живемо в одному місті, граємо теж у Львові.

- Відчувалося, що не зважаючи на номінальний статус домашнього поєдинку, «Верес» грав на виїзді?

- Це взагалі не позначилося. На мою думку, уболівальників з Рівного вчора було більше, ніж уболівальників «Карпат». 

- Як оцінюєш газон на «Арені Львів», в контексті того, що в четвер на ньому зіграли матч Ліги Європи «Зоря» - «Атлетик»? Можливо причина не настільки вдалого результату, криється саме в ньому?

- Може бути, газон був не кращої якості, але нарікати на це в контексті результат гри з «Карпатами» я не можу. Поле було однаковим для всіх! Тим більше, що в першому таймі ніщо не заважало показувати на ньому хорошу гру.

- У кінцівці гри, раділи тому, що змогли зберегти нічию, чи залишився осад від того, що виграючи по ходу упустили перемогу?

- Ми реально упустили перемогу, в грі де команди грали атака на атаку.

- Чи задоволені ви, першою частиною сезону «Вереса» в УПЛ?

- «Верес» - новачок УПЛ. Тому однозначно це півріччя можна занести в актив команді. У нас було багато нових футболістів на початку сезону, по суті нова команда створилася. Не дивлячись на це, ми швидко зігралися і змогли дати результат. На даний момент, цей результат є дуже хорошим для нас.

- Сергій, чи готовий «Верес» до єврокубків, адже це виглядає вже цілком реально?

- Наша задача потрапляння в топ-шістку .Давайте вирішувати завдання, по мірі їх надходження. А взагалі, вважаю як керівництво, так і футболісти цілком готові прийняти цей виклик.

21.12.2017За матеріалами ProFootball.ua



Рівне-Ракурс №10 від 21.12.2017p. 
На головну сторінку