|   | №841 від 21.12.2017p. | 
| Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 | 

На 4 формочки по 170 мл: 500 гр. печінки (краще брати телячу або курячу чи качину) 75гр. розтопленого вершкового масла 60 мл молока 2 яйця 1 ст.л. коньяку 1-2 зубчику часнику Сіль, перець за смаком
Суміш виливаємо в підготовлені формочки і печемо при 160С 20 хвилин для курячої печінки і 30 – для телячої. Для більшої ніжності для збереженню кольору краще на деко з формами налити кип’яток ( на ¾ висоти форми) і випікати на водяній бані.
Охолоджуємо до кімнатної температури і можна використовувати як ваша фантазія підкаже. Якщо бажаєте зберігати паштет, то залийте верх розтопленим маслом і дайте захолонути маслу в холодильнику.
| 21.12.2017 | Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA | 
| Рівне-Ракурс №841 від 21.12.2017p. На головну сторінку |