Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №956 від 19.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Кокосові сирники

Кокосові сирники

На 4 великі порції: - 500 гр. домашнього сиру; - 70 гр.кокосової стружки; - 3 яйця; - 0,5 ч.л.розпушувача; - 70 гр. цукру.

Для початку готуємо кокосове борошно – кокосову стружку подрібнюємо в кавомолці. Сир розминаємо до однорідного стану. Додаємо яйця, борошно, розпушувач та цукор, замішуємо тісто. Тісто має бути доволі щільним, тому що кокосове борошно дуже сильно вбирає вологу, але для цього тісто треба залишити в холодильнику не менше ніж на 2 години. Це зручно зробити ввечері, а зранку швиденько підсмажити. З готового тіста формуємо сирники, паніруємо їх в чому забажаєте, можна подрібнити кукурудзяні пластівці або вівсяні, можна взяти манку, а можна просте борошно, його знадобиться буквально столова ложка, оскільки ми тільки злегка припорошуємо сирники. У тіста доволі щільна структура, тому паніровки потрібно не багато, але готові сирники мають дуже ніжну консистенцію. Обсмажуємо на олії з двох боків, викладаємо на паперову серветку, щоб увібрати зайву олію. Подаємо відразу, можна присипати цукровою пудрою, але тут треба дивитися, оскільки кокосовий присмак додає відчуття солодкості, хоча цукру ми поклали мало.
19.03.2020



Рівне-Ракурс №10 від 19.03.2020p. 
На головну сторінку