Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №959 від 09.04.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Моркв’яна паска

Моркв’яна паска

На 4 формочки по 350гр: 450 гр. борошна; 100 мл молока; 15 гр. дріжджів свіжих; 70 гр. вершкового масла; 70 гр. олії; 2 яйця; 2 жовтка; 100 гр. цукру; 100 гр.моркви; 100 гр. білого шоколаду; 200 гр. апельсинових цукатів і родзинок; 1 ч.л. апельсинової настоянки або коньяку; дрібка солі.

Дріжджі розтираємо з цукром, додаємо всі інгредієнти крім моркви, шоколаду, цукатів та родзинок. Вимішуємо гарно тісто, воно буде жирним на дотик, але це нормально. Накриваємо тісто і залишаємо в теплому місці на 2 години. В тісто додаємо натерту моркву, подрібнений шоколад, цукати та родзинки і залишаємо ще на 30 хвилини. Тепер тісто викладаємо в форми і даємо підійти хвилин 20-30. Випікаємо при 180С 35-40 хвилин, до проби на суху паличку. Даємо повністю охолонути і вкриваємо глазур’ю.

Виходять ароматні, в міру солодкі пасочки з пористою структурою.

09.04.2020



Рівне-Ракурс №10 від 09.04.2020p. 
На головну сторінку