Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №977 від 13.08.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Піде з сирною начинкою

Піде з сирною начинкою

Тісто: 350 мл теплої води; 120 мл олії; 10 гр. свіжих дріжджів; 1 ч.л. цукру; 1 ч.л.солі; 600 гр.борошна. Начинка: 300гр. моцарели; 400гр. бринзи; 2 шт. яєць; зелень; масло розтоплене.

У воді розчинити цукор, дріжджі, додати борошно, почати заміс тіста, додати сіль, олії, замісити тісто. Залишити при кімнатній температурі на годину-півтори, поки не збільшиться в об’ємі вдвічі.

Для начинки моцарелу натерти на крупну тертку, додати бринзу, зелень, яйця, вимішати.

З тіста формуємо човники, викладаємо начинку, відразу випікаємо при 220С 15 хвилин до світлого кольору, гарячі піде змазуємо розтопленим вершковим маслом.

13.08.2020



Рівне-Ракурс №10 від 13.08.2020p. 
На головну сторінку