Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №978 від 20.08.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Малиновий оцет

Малиновий оцет

0,5 л якісного оцту (не синтетичного! Читайте склад!); 300 гр. ягід малини; 1 ст. л. меду.

Все просто: ягоди приминаємо, щоб пустили сік, перемішуємо з медом, заливаємо оцтом, перемішуємо і залишаємо на тиждень в темному прохолодному місці. Тоді проціджуємо, розливаємо в стерилізовану тару і використовуємо. Зберігається такий оцет до року. Замість малини можна взяти будь-які ягоди – чорниця, вишня, полуниця.

Використовувати ароматний оцет можна для заправки салатів, для випічки, для маринування м’яса, при приготуванні соусів до смаженої печінки.

20.08.2020



Рівне-Ракурс №10 від 20.08.2020p. 
На головну сторінку