Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №980 від 03.09.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Біскотті

Біскотті

120 гр яєць; 70 гр цукру; 1 гр солі; 225 гр борошна; 4 гр розпушувача; 100 гр горіхів; 100 гр сухофруктів. Для горіхової скоринки: 30 гр білка; 50 гр горіхів; 20 гр цукру.

Збиваємо яйця з цукром до пишної маси, хвилин 6-7, просіюємо борошно з розпушувачем та сіллю. Акуратно перемішуємо, вмішуємо горіхи та сухофрукти. За допомогою харчової плівки формуємо дві ковбаски, загортаємо в плівку і кладемо в холодильник не менше ніж на 1 годину.

Для скоринки: трошки збити білки, горіхи мілко подрібнити, змішати з цукром. Охолоджені ковбаски змазуємо білком і обсипаємо горіховою сумішшю. Ставимо в духовку на 30 хвилин при 180 С. Виймаємо ковбаски, даємо охолонути хвилин 10, нарізаємо навскоси товщиною 1,5см. Викладаємо на деко зрізом до верху і випікаємо при 160С ще хвилин 10-15.

03.09.2020





Рівне-Ракурс №10 від 03.09.2020p. 
На головну сторінку