Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1010 від 08.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Міський голова Рівного: «Влада не може допустити, щоб команда не мала бази у рідному місті»

Міський голова Рівного: «Влада не може допустити, щоб команда не мала бази у рідному місті»

Представники народного клубу, вболівальницької спільноти та влади міста обговорили план взаємодії щодо виділення земельної ділянки у Рівному для будівництва спортивної бази. Участь у зустрічі взяли міський голова Рівного Олександр Третяк, його профільний заступник Олег Піщанський, депутат Рівнеради і архітектор Дмитро Котляров, гендиректор народного клубу Верес Антон Назарук, члени наглядової ради клубу Юрій Фалко і Валентин Ляхов.

– На даний момент є декілька варіантів. Зараз працюємо з архітекторами, щоб визначити, наскільки площа ділянок є підходящою для забезпечення того комплексу послуг, які має надавати даний об’єкт, – пояснив заступник міського голови Рівного Олег ПІЩАНСЬКИЙ.

– Одна з перспективних ділянок – на Костромській. Бо генпланом там передбачені об’єкти спортивної інфраструктури. Хороша локація і зручний під’їзд, – сказав депутат Рівнеради, архітектор Дмитро КОТЛЯРОВ.

– Міська влада не може допустити, щоб футбольна команда не мала тренувальної бази у своєму рідному місті. Пропрацьовано багато земельних ділянок, які мають цільове призначення під будівництво спортивних об’єктів та можуть бути надані футбольному клубу для будівництва, – говорить міський голова Рівного Олександр ТРЕТЯК. – В результаті визначили, що одна з перспективних – на вулиці Костромській. Вона розділена на парцельовані менші частини і зараз архітектори пропрацьовують різні варіанти її використання.

– Відсутність тренувальної бази для такого клубу – це дуже гостра проблема. Тому приємно було сьогодні почути таку пропозицію від міської влади, – сказав генеральний директор народного клубу Антон НАЗАРУК.

Якщо керівництво клубу та архітектори визначаться з ділянкою, то питання оренди для облаштування спортивної бази буде винесене на сесію.

08.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 08.04.2021p. 
На головну сторінку