Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1015 від 13.05.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Українські зірки готуватимуть на кухні «МастерШеф. CELEBRITY»

Українські зірки готуватимуть на кухні «МастерШеф. CELEBRITY»

Телеканал СТБ готує грандіозний літній сюрприз для всіх українців – зірковий сезон легендарного кулінарного проєкту «МастерШеф». Уперше на українському ТБ найяскравіші знаменитості шоу-бізнесу і актори, телеведучі та учасники улюблених глядачами проєктів, популярні танцюристи і сімейні пари зберуться на найвідомішій кухні країни, щоб показати свої кулінарні таланти.

«МастерШеф» - це гігантський проєкт і особлива гордість телеканалу СТБ. Протягом 10 років він залишається найулюбленішим кулінарним проєктом країни і хітом для спонсорів. За цей час ми не тільки виростили нове покоління шефів, змінили ставлення українців до приготування і подачі страв, а й серйозно розширили лінійку кулінарним змаганням професіоналів, дітей та молоді. Зірковий сезон «МастерШеф» був нашою давньою мрією, яка в умовах карантинних зйомок стала і великим викликом для продакшену, адже команді необхідно було зібрати за короткий проміжок часу величезну кількість селебрітіс на одному майданчику. І ми з гордістю готуємося представити результат», – коментує керуюча директорка телеканалу СТБ Людмила Семчук.

У кожному випуску проєкту «МастерШеф. CELEBRITY» мірятися кулінарною майстерністю будуть дві зіркові команди. Їм доведеться повністю зануритися в неповторну атмосферу кухні «МастерШеф» і позмагатися в легендарних конкурсах проєкту. Наприклад, розгадати «кулінарного крокодила», приготувати страву без традиційних девайсів або ж виграти естафету.

У кулінарних баталіях схрестять ножі мегазірки: Джамала, Слава Камінська, Ольга Сумська, Наталія Могилевська, Даша Астаф’єва, Олег Скрипка, Оля Полякова, Юрій Ткач, Віталій Козловський, Мішель Андраде, Сергій і Сніжана Бабкіни, Олександра Заріцька, Надія Матвєєва, Євген Кот, Олена Шоптенко та інші.

Хто із зірок виявиться найкращим кулінаром, визначать судді: іменитий шеф-кухар, незмінний суддя проєкту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво і шоумен та улюблений ведучий СТБ Дмитро Танкович. Переможець отримає ексклюзивну срібну сковороду.

13.05.2021



Рівне-Ракурс №10 від 13.05.2021p. 
На головну сторінку