Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1017 від 27.05.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Експерти Україно-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти» з робочим візитом відвідали Рівне

Експерти Україно-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти» з робочим візитом відвідали Рівне

17 травня 2021 року в Центрі ПМСД «Ювілейний» м. Рівне відбулась робоча зустріч представників Україно-швейцарського проєкту, який розвиває медичну освіту, в тому числі і напрямок медсестринства.

Безперервне навчання, велике бажання змінюватися самим та впроваджувати зміни в щоденній роботі кожної ланки в закладі – це ті кроки, які необхідні для створення сучасного пацієнт-орієнтованого медичного закладу з високим рівнем якісної медичної допомоги. До участь в пілоті «Медсестра з розширеними повноваженнями», в якому за перемогу боролися десятки медичних закладів України, увійшов і КНП ЦПМСД «Ювілейний» Рівненської міської ради.

Отож, 16 травня відбулась перша установча зустріч експертів проєкту Хренов Матвій та Івана Дідика із медиками Центру ПМСД «Ювілейний», в результаті якої сформовано робочу групу по впровадженню проєкту в закладі, обговорено ідеї ефективнішого використання часу як лікарів, так і медичних сестер, додано до плану роботи Центру на 2021 р. навчальні тренінги для адміністрації центру, медичних сестер, рецепції та контакт-центру, тощо.

Під час зустрічі керівник закладу, що увійшов до пілотного проєкту, Вікторія Покоєвчук-Зрайко ознайомила експертів з контакт-центром, реєстратурами, оновленими амбулаторіями, кабінетами долікарського огляду та організувала зустріч з командами практик для обміну думками та ідеями.

27.05.2021



Рівне-Ракурс №10 від 27.05.2021p. 
На головну сторінку