Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1018 від 04.06.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Маленькі рівняни зустрілися з міським головою та відвідали презентацію книги Ірини Озимок

День Захисту дітей для більше трьох десятків маленьких рівнян став дійсно особливим. Адже вони мали унікальну можливість зустрітися з міським головою Рівного та відвідати презентацію книги Ірини Озимок « У міста є Я».

Організатори доклали максимум зусиль, щоб для дітей це стало дійсно святом. Захід відбувся у максимально інтерактивній формі з цікавими завданнями та конкурсами про місто. Маленькі учасники змогли задати питання, які їх цікавлять міському голові та «попрацювати» у сесійній залі, аби детально ознайомитися з роботою місцевої влади.

- Діти мають насправді зовсім не дитячі погляди на процеси, які варто покращувати у нашому місті. Впевнений, що у нашої громади велике майбутнє, адже прийде час і саме ці діти почнуть рухати зміни, які зараз ми розпочинаємо, - зауважив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Під час зустрічі дітки поспілкувалися з Іриною Озимок (засновник Міжнародного саміту мерів), автором першої дитячої книги про те, як влаштоване місто. Також презентація книги Ірини Озимок відбулася в Палаці дітей та молоді, де вихованці Палацу змогли поспілкуватися з авторкою та задати свої питання щодо участі дітей у процесах містотворення.

- Діти – не лише мешканці міста, але й його творці і влада повинна до них прислухатися. Вони мають активну та відповідальну позицію. Подія сприяє діалогу з мером міста та підсилює дитячу участь донесення побажань та потреб дітей щодо змін у місті, які влада обов’язково врахує для забезпечення якісного та безпечного життя молодих рівнян, - зауважує Ірина Озимок, авторка книги «У міста є Я», засновниця Міжнародного саміту мерів та керівниця Програми місцевого економічного розвитку Western NIS Enterprise Fund.

04.06.2021



Рівне-Ракурс №10 від 04.06.2021p. 
На головну сторінку