Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1027 від 11.08.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Програма «Безпечна Рівненщина» запрацює вже восени

Програма «Безпечна Рівненщина» запрацює вже восени

Про це повідомив начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський під час розширеного засідання колегії.

«Завдяки співпраці з обласною радою нами вже прийнято на території області проєкт «Безпечна Рівненщина». Вже є чіткий алгоритм його втілення в життя. Цю платформу ми запустимо восени на території області», – наголосив Олексій Камишанський.

Він відзначив, що реалізація програми дозволить високо підняти планку безпекового середовища нашої області. Олексій Камишанський впевнений, що збільшення відеопростору на Рівненщині дозволить зменшити криміногенну ситуацію.

Зі свого боку перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк зауважив, що на чергову сесію обласної ради буде винесено проєкт рішення «Про внесення змін до Обласної комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2021-2023 роки». В ньому передбачається 2 млн грн на фінансування програми «Безпечна Рівненщина».

Зокрема, ці кошти спрямують на придбання та встановлення єдиної системи відеофіксації та відеоаналітики щодо фіксації правопорушень та ідентифікації осіб.

«Впевнений, що відеофіксація на дорогах області змусить водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, і буде значно менше трагічних ситуацій», – додав Сергій Свисталюк. Також він закликав голів територіальних громад активніше долучатися до програми.

11.08.2021Відділ пресслужби Рівненської обласної ради



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2021p. 
На головну сторінку