Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1029 від 19.08.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Верес не забиває пенальті й грає унічию з Ворсклою

Верес не забиває пенальті й грає унічию з Ворсклою

Нічию у домашньому матчі із полтавською Ворсклою рівнянам приніс гол Ігоря Солдата.

Верес – Ворскла – 1:1 (0:0)

чемпіонат України з футболу, VBet ліга, 4 тур

14 серпня 2021 року, Луцьк, стадіон Авангард

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро). Асистенти: Євген Петраков та Сергій Приступа (обоє – Київ). Четвертий арбітр: Роман Блавацький (Львів). Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці). Делегат УАФ: Микола Кузнецов (Хмельницький).

Верес: Когут – Солдат, Мірошник, Гончаренко, Нємчанінов, Полюлях (Кльоц, 71), Кучеров, Є.Пасіч (Дахновський, 86), Г.Пасіч (Тимофієнко, 86), Гегедош (Гечев, 76), Сергійчук (Гайдучик, 86). Запасні: Кичак, Махнєв, Петько, Панасенко.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Ворскла: Різник – Пердута, Якубу, Скляр (Есеола, 86), Тілль, Тамм, Чеснаков, Пуцлін, Челядін, Кане (Вакула, 69), Степанюк (Пешич, 77). Запасні: Ткаченко, Яворський, Бондаренко, Кушніренко.

Головний тренер: Юрій Максимов.

Голи: Солдат (54) – Тілль (48, з пенальті).

Попередження: Полюлях (45) – Кане (61), Тамм (90).

На 57-й хвилині Сергійчук не реалізував пенальті (поперечина).

Три заміни у кожній із ліній зробив Юрій Вірт у стартовому складі своєї команди у порівнянні із програним минулого тижня поєдинком проти Руха. Замість Дмитра Махнєва, Дмитра Кльоца і Михайла Шестакова проти Ворскли з перших хвилин вийшли Роман Мірошник, Євген Пасіч і Михайло Сергійчук. Лише одна із цих рокіровок стала вимушеною – Михайло Шестаков пропускав сьогоднішню гру через ушкодження.

Михайло Сергійчук, який його замінив у старті, вже на старті зустрічі міг вивести на побачення із голкіпером Ворскли Роберта Гегедоша. Але в останню мить Йонас Тамм вибив м’яча.

Біля протилежних воріт гості довели справу до удару. Кане на ривку випередив Романа Мірошника, відгукнувшись на передачу з глибини, і цілив у ближній верхній кут – повз ворота пролетів м’яч.

Цей удар, а також неточний постріл Євгена Пасіча метрів з двадцяти п’яти – фактично усе, що створили команди до перерви.

Натомість, у другому таймі пішла значно веселіша гра. Вже на другій хвилині по перерві Артем Челядін, вбігаючи до штрафного майданчика рівнян, впав у боротьбі із Валерієм Кучеровим і Дмитром Нємчаніновим. Арбітр Віталій Романов вказав на точку. Богдан Когут вгадав, куди битиме Олів’є Тілль і, навіть, торкнувся м’яча, але відбити удар не зміг – 0:1.

Пропущений гол мотивував Верес і рівняни відігралися за шість хвилин. Роберт Гегедош виконав кутовий з правого флангу, Ігор Солдат відірвався від опікуна, опинився у вільній зоні і, не стрибаючи, головою пробив у незахищений кут воріт – 1:1!

Ще за три хвилини Верес мав забивати вдруге. Рівняни впіймали Ворсклу на контратаці і Йонас Тамм був змушений фолити проти Михайла Сергійчука – пенальті! Наш форвард сам вирішив виконувати вирок арбітра – пробив у стилі Паненки, але влучив у поперечину воріт!

Далі саме команда Юрія Вірта продовжувала грати активніше. Втім, реальних шансів змінити на табло не мала жодна із команд.

Верес вдруге у чемпіонаті грає унічию.

19.08.2021



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2021p. 
На головну сторінку