Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1030 від 26.08.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

У Рівному створений Департамент соціальної політики

У Рівному створений Департамент соціальної політики

20 серпня на сесійному засіданні Рівнеради депутати підтримали рішення про створення Департаменту соціальної політики шляхом реорганізації управління праці та соціального захисту населення.

Підставою для порушення цього питання стало значне збільшення кількості одержувачів різних видів допомог, пільг і житлових субсидій у зв’язку приєднанням до міста Рівного селища Квасилів.

Крім того, з липня 2021 року запрацював підпорядкований управлінню праці та соцзахисту новостворений Комунальний заклад «Будинок ветеранів» Рівненської міської ради, основним завданням якого є надання підтримки і додаткового соціального захисту учасникам АТО/ООС.

Основним завданням новоствореного Департаменту буде створення комфортних умов для прийому громадян завдяки облаштуванню нових пунктів прийому, покращення якості надання послуг, впровадження нових методів і стилів роботи, а також електронних застосунків.

Подальшими планами розвитку Департаменту стане підтримка сімей з дітьми, дітей з інвалідністю, для покращення організації надання в Рівненській міській територіальній громаді адміністративних послуг соціального характеру.

–Все це здійснюється для комфорту мешканців громади, адже важливо, щоб рівняни мали можливість отримувати соціальні допомоги в максимально комфортних умовах та зробити їх надання максимально оперативним, – зазначив міський голова Олександр Третяк

26.08.2021



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2021p. 
На головну сторінку