Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1031 від 02.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Юрій ВІРТ: «Це той Верес, який я хочу бачити»

Юрій ВІРТ: «Це той Верес, який я хочу бачити»

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт підсумував гру своїх підопічних у переможному виїзному поєдинку проти Десни (4:0):

– Приємно перемагати. І ще приємніше впевнено перемагати такі команди, як Десна. Сьогодні ми показали якісний футбол, дуже дисципліновано відіграли. Серйозно готувалися до цієї гри, до флангової гри суперника. Знали, що потрібно вигравати верхову боротьбу.

Ми провели ідеальний перший тайм. Гра вдавалася. Всі відпрацювали на п’ятірку.

Ми трохи перебудувалися перед цією грою. Михайло Шестаков і Роберт Гегедош – травмовані. Тому ми грали з одним нападником – Михайлом Сергійчуком. Сергій Панасенко йому допомагав. І центр поля прекрасно відіграв.

Ця перемога додасть нам впевненості. І ми з оптимізмом рухатимемося далі. Це той Верес, який я хотів би бачити. Добре відіграли в обороні проти дуже кваліфікованих футболістів, продемонстрували чудову реалізацію, швидкі контратаки. Футболісти впевнено грали. Але нам є ще над чим працювати. Ми можемо ще додати у якості гри. Тому працюватимемо над собою.

Міжнародна пауза дозволить підлікуватися травмованим. В нас буде міні-збір в Угорщині. Проведемо там дві гри. Можливо, візьмемо когось з команди U19. І готуватимемося до Львова.

02.09.2021https://nkveres.com/



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2021p. 
На головну сторінку