Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1033 від 17.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

«Було боляче», –

«Було боляче», –

Потап вперше розповів, як запропонував дружині розлучитися

У першому шлюбі з продюсеркою Іриною Горовою Потап прожив 15 років. Сім років тому подружжя розлучилось. Репер зізнався, що саме він був ініціатором розриву.

Зіркове розлучення Потапа та Ірини Горової відбулось 2014 року. Екси досі неохоче розкривають усі причини розриву, заявляючи лише про постійні сварки та суперечки. У новому інтерв’ю репер вперше зізнався, що змінив життя, аби не «мучити іншу людину».

Схоже, артист мав на увазі ексучасницю дуету «Потап і Настя», а з травня 2019 року – дружину Настю Каменських. За його словами, розлучившись з Іриною Горовою, він зробив вибір на користь любові.

«Це було дуже складно. Це було дуже боляче. Тоді серце розбивалось, але зараз розумію, що дуже щасливий, тому що зробив правильно – послухав своє серце»,

– поділився Потап.

Як не дивно, експодружжя зберегло чудові стосунки. Вони залишились друзями, партнерами по продюсерському центру Mozgi Entertainmen і люблячими батьками для 13-річного сина Андрія. Зокрема, днями вони влаштували вечірку з нагоди його дня народження, на якій продемонстрували сімейну гармонію.

Додамо, Потап та Ірина Горова кілька років приховували розлучення, бо нібито тяжко переносили розставання. За словами продюсерки, довгий час у них обох була «відкрита рана».

Примітно, що лише в лютому цього року в мережі з’явилось відео, як Потап освідчився Каменських. Однак досі невідомо, якого року відбулась пропозиція. Ясно лише те, що репер запропонував Каменських стати його дружиною ще до її вражаючого схуднення, а їхній заміський котедж перебував у стадії будівництва.

17.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2021p. 
На головну сторінку