Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1033 від 17.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Освітяни Польщі та Рівного шукають шляхи співпраці

Освітяни Польщі та Рівного шукають шляхи співпраці

13 вересня 2021 року представники міської влади Марина Кузмічова, заступник міського голови та Богдан Турович, начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому зустрілися з представниками делегації Польської національної Фундації та Мазовецького відділу освіти.

Мета візиту делегації – започаткування співпраці, що полягає у порівнянні та покращенні практик у сфері освіти Польщі та України, організації взаємних візитів як механізму транскордонної співпраці між польськими та українськими школами та іншими установами.

Під час зустрічі учасники шукали спільні точки дотику та ознайомлювалися з проєктами, над якими змогли б працювати.

За словами представників польської делегації, членів Польської Національної Фундації мета роботи їх організації – популяризація іміджу Польщі у своїй країні та за кордоном. Активна співпраця з освітянами Польщі дозволяє їм опікуватися питаннями виховання дітей та молодого покоління у кращих патріотичних традиціях.

Спільні мистецькі та музичні проєкти, пошук партнерів серед шкіл Рівного та Польщі, активний обмін візитами – це ті початкові питання, з яких вирішено розпочати співпрацю. Найближчим часом гості з Польщі планують відвідати такі міста як Луцьк, Тернопіль та Сарни. Цього ж дня вони мали зустріч і з представниками обласної влади.

17.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2021p. 
На головну сторінку