Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1042 від 18.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Освітяни, які вакцинувалися проти COVID-19

Освітяни, які вакцинувалися проти COVID-19

Ростислав Фединець, директор Моршинської школи мистецтв, Львівська область

“Щеплення від COVID-19 я зробив ще на початку вакцинальної кампанії в травні, коли в Моршині тривав пілотний проєкт і з’явилась можливість провакцинуватись. Відразу було розуміння, що це потрібно зробити. Мої рідні також щепились”, – сказав Ростислав Фединець.

Пан Ростислав поділився, що у Моршинській школі мистецтв є фахівці пенсійного віку. На початку він переживав за них, запитував про самопочуття після вакцинації. Але всі вони були на роботі в той самий день і почувались добре.

“Людям, які сумніваються, чи варто вакцинуватись, я б порекомендував – дізнавайтесь, пізнавайте. І своє рішення, вірити і наскільки вірити, приймайте самі. Але важливо, коли ви будете це робити, слухати людей, які фахово займаються темою вакцинації, слухати спеціалістів. Не можна слухати тих, хто поширює інформацію на рівні пліток, не маючи достатніх знань. Тому що є люди, які все життя поклали на те, щоб вивчати медицину, зокрема вакцинацію. Нещодавно мій друг із Фінляндії поділився розмовою з професором, вірусологом міста Тампере: “Головна відповідь чи вакцинуватись від COVID-19 – це статистика. І ми бачимо, що саме невакциновані важко хворіють та помирають”, – розповів директор Моршинської школи мистецтв.

Нагадаємо, що у місті Моршин, на Львівщини, вакцинувалися більше 70?% містян. І від червня там не зафіксовано збільшення кількості випадків захворюваності на COVID-19.

18.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 18.11.2021p. 
На головну сторінку