Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1043 від 25.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Представники Рівного вивчають передовий досвід міського транспорту Чехії

Представники Рівного вивчають передовий досвід міського транспорту Чехії

Начальник Департаменту інфраструктури та благоустрою Руслан Гудима та депутат міської ради, член постійної комісії з питань міського господарства, транспорту, зв’язку та екології Федір Мисюра перебувають з робочим візитом у Чеській Республіці.

Представники Рівненської територіальної громади перебувають у відрядженні на запрошення Генерального консульства Чеської Республіки у Львові. Руслан Гудима та Федір Мисюра беруть участь у програмі проєкту «PROPED – міський громадський транспорт (Західна Україна)», який триватиме з 21 по 26 листопада.

У рамках програми рівняни ознайомляться із виробництвом автобусів та тролейбусів у Чеській Республіці та із системою управління сучасним громадським транспортом.

– У перший день поїздки учасники програми відвідали SKODA ELECTRIC a.s, де провели зустріч з комерційним директором Karel Majer та менеджером з продажу Viktor Vahata. Ознайомились з виробництвом тролейбусів, електробусів та автобусів з водневими та газовими двигунами. Також познайомились з головним інженером та розробником (батьком) всіх електродвигунів Skoda – Martin Volcek, який провів екскурсію на підприємстві, – розповідає Федір Мисюра.- Попереду ще заплановано зустрічі із представниками Магістрату міста Прага, із представниками транспортних підприємств та компаній, участь у двосторонній зустрічі у Міністерстві промисловості та торгівлі Чеської Республіки, відвідини чеського ярмарку «CzechBus 2021».

25.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.11.2021p. 
На головну сторінку