Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1044 від 02.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Як позбавитися нігтьового грибка

Як позбавитися нігтьового грибка

Гліцерин і спирт Можна приготувати такий розчин: дві чайні ложки спирту змішати з двома чайними ложками оцетової есенції і однією чайною ложкою гліцерину.

Одержаним розчином слід змащувати уражений ніготь, робити це краще на ніч. Загальна кількість процедур складає від п`ятнадцяти до тридцяти. В результаті такого лікування ви позбавитеся хворого нігтя.

Щоб не допустити опіку шкіри при такому лікуванні, її варто ретельно витерти і нанести на суху шкіру жир.

Можна при лікуванні нігтьового грибка скористатися і свіжим листом лопуха, який слід протерти, але не мити. Прожилки із зворотного боку листя розм’якшіть за допомогою молоточка і розкатайте качалкою. Після проведення всіх підготовчих заходів на лист лопуха поставте ногу, а його краї загорніть так, щоб вони покривали пальці ніг, після чого накладіть пов’язку.

Курс лікування складає не менше двадцяти одного дня і складається з двох процедур, що проводяться двічі в день, вранці і увечері.

Лопух

Лопух розм’якшить хворий ніготь, який втратить свою форму, але надалі знов її знайде. Та і п’ятам своїм ви зробите добру справу, вони стануть гладкими.

Прополіс

Рекомендується для позбавлення від нігтьового грибка використовувати і аптечну 20?%-ву настоянку прополісу, в яку слід вмочити ватний тампон і прикласти його до хворого місця. Проводити таке лікування слід щодня, воно допоможе позбавитися старого і хворого нігтя.

02.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 02.12.2021p. 
На головну сторінку