Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1044 від 02.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Чому не усім можна тримати кактус вдома

Великі колючки на кактусі говорять про його агресивну енергетику. Не рекомендується тримати цю рослину вдома інтровертам. А ось людям, які мають лідерські якості, кактус може стати в нагоді. Енергетика, яку зберігає рослина, підсилює позитив або негатив, дивлячись яких якостей у його власника найбільше.

Кімнатний кактус виступає у ролі щита, який має здатність відображати погану енергетику. Також, він забирає на себе увесь негатив, що є в оселі. Якщо вдома постійно відбуваються сварки, то кактус візьме на себе агресію та образи.

Де можна тримати кактус

Обирайте кактус з маленькими колючками.

Краще, щоб він стояв на кухні, на підвіконні або на робочому столі.

А ось спальня, дитяча кімната, вітальня – не місце для розташування кактусів. В таких місцях він впливатиме негативно на мешканців будинку. Якщо поставити кактус біля ліжка, то може погіршитися сон та почнеться головний біль. У дитячій кімнаті діти можуть вколотися колючками, а також рослина може вплинути на характер дитини, розвиваючи в ній агресивні якості. А у вітальні рослина викликатиме напруження.

Забобони, пов’язані з кактусом

Кактус може захищати свого власника від лиха та потойбічного зла. Але тільки тоді, коли хазяїн вірить у свою рослину та добре про неї дбає.

Не заводьте кактус, якщо слідуєте феншую.

З кактусу можна зробити оберіг, зібравши з нього колючки та зробивши з них кулон у скляній баночці.

Ще колючки кактусу ховають під землю коло оселі, щоб захистити її від зла.

Народні прикмети

Якщо незаміжня жінка триматиме вдома кактус, його колючки заважатимуть у пошуках кохання.

Якщо кактус почав цвісти, то це може означати, що скоро буде весілля або вагітність. Але якщо навпаки – довго не цвіте, то значить в оселі присутня негативна енергетика.

Дарувати та приймати в дар можна тільки той кактус, який цвіте.

На столі кактус має стояти праворуч, щоб притягнути натхнення та сили для робочих справ, а зайнявши своє положення зліва – кактус надасть погане самопочуття та негативну енергетику. Всередині столу кактус відволікатиме та заважатиме розумовим здібностям.

02.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 02.12.2021p. 
На головну сторінку