Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1050 від 13.01.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

Де і як можна забронювати будиночок Вінні-Пуха

Де і як можна забронювати будиночок Вінні-Пуха

Життям принцеси в замку вже давно нікого не здивуєш: зараз є купа можливостей зняти номер в старому замку, який переобладнали в готель, або ж просто зняти кімнату в хостелі з тематичним інтер’єром. А як вам таке: пожити в наметі Вінні-Пуха? Зараз розповімо, як і хто може орендувати собі будиночок всіма улюбленого персонажа мультфільмів.

Як з’явився проєкт будинку

Відносно недавно з’явився проєкт будинку відомого мультяшного ведмежати, який приурочили до круглої дати, 95-річчя персонажа. Йдеться про ведмедика Вінні-Пуха. Хатину було вирішено побудувати в справжнісінькому лісі, так як місцевість даного лісового масиву дуже надихнула ілюстратора-проєктувальника. До слова кажучи, на цю роль взяли ту ж людину, що і малювала ведмедика для мультфільмів протягом тридцяти років, його звуть Кім Реймонд. Кім каже, що його надихає сама історія про ведмежа і його пригоди, а також декорації старих і сучасних художників. Створення тематичного будинку – це новий ковток чогось творчого, данина поваги доброї дитячої казки.

Умови оренди

Вартість ночівлі коштує сто п’ять доларів. Єдине обмеження: оренду може оформити виключно житель Великобританії, такі заходи вжито через пандемію, яка як і раніше бушує в світі.

У хатині може оселитися від одного до чотирьох чоловік, мешканці можуть оформити кілька різних форм проживання. Дизайн будиночка зроблений в стилі мультфільму, всередині поклеїли шпалери, як в мультику, стільці, диван в сільському стилі, гілки дерев, які заглядають прямо у вікна. А ще в будиночок поставили великі шафи, прямо як ті, що були в мультику Уолта Діснея, а в шафах стоять маленькі горщики, в яких у Вінні зберігався мед.

13.01.2022



Рівне-Ракурс №10 від 13.01.2022p. 
На головну сторінку