Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1051 від 20.01.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Прогулянка на Різдво

Прогулянка на Різдво

Молодь та діти церкви «Христос є відповідь» (м. Рівне) підготували театральну постановку «Прогулянка на Різдво» для дитячих євангелізацій.

Перші святкові зустрічі відбулися 27 грудня у готельному комплексі «Караван», на яких побували понад 180 хлопчиків та дівчаток із сіл Біла Криниця та Городище (Рівненський район).

Детально продуманий сценарій, колоритні костюми, майстерно сконструйовані декорації – усе це допомогло слухачам поринути у події давніх днів, коли Ангели звістили пастухам чудову новину: «Не лякайтесь, бо я ось благовіщу вам радість велику, що станеться людям усім. Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь» (Луки 2:10-11).

«Ми вирішили зробити виставу про Різдво, щоб, у першу чергу, гарно і доступно розповісти маленьким слухачам істинну суть цього свята. Так стається, що серед усіх різдвяних атрибутів губиться подія, яка є причиною Різдва – народження Ісуса Христа. Вистава «Прогулянка на Різдво» – це можливість поринути у святкову, різдвяну атмосферу і зрозуміти, для чого народився Ісус», – Тарас Харчук, багатодітний тато, режисер-аматор вистави «Прогулянка на Різдво».

Команда підготувала цікаві конкурси, за участь в яких дітки отримували призи, а насамкінець кожна дитина отримала смачний, солодкий подарунок у гарній різдвяній коробці, спеціально розробленій для дитячих євангелізаційних проєктів.

Різдвяні дитячі зустрічі відбулися у місті Костопіль (Костопільська спеціальна школа I-III ступенів Рівненської міської ради) та місті Рівне (театральна студія «Сонях» церкви «Дім Євангелія»).

«Напевно, Різдво – це улюблене свято не лише дітей, але й дорослих. Перебуваючи у цій святковій атмосфері, ми знову і знову переживаємо різдвяну історію. Коли нас запросили на це свято у церкву «Христос є відповідь», то ми з дітками радо відгукнулися на цю пропозицію. Коли я побачила постановку, то, хоча і дуже добре знаю різдвяну історію, вона мене сильно вразила. Це було неймовірно гарно і святково! Дякуємо церкві «Христос є відповідь» за те, що робить такі свята для наших дітей!» – Мойсеєва Олена, мама 6 дітей, с. Городище.

20.01.2022



Рівне-Ракурс №10 від 20.01.2022p. 
На головну сторінку