Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1056 від 25.02.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Наталія Могилевська відповіла на звинувачення у булінгу з боку трансгендерної співачки

Наталія Могилевська відповіла на звинувачення у булінгу з боку трансгендерної співачки

Українська співачка та продюсерка Наталія Могилевська вперше прокоментувала звинувачення з боку її колишньої підопічної, трансгендерної співачки Zi Fa?melu. Раніше вона була відома як Борис Апрель і Зіанджа.

У розмові з Катею Осадчою у програмі «Світське життя» Наталія Могилевська спростувала чутки про булінг зі свого боку.

«Ті з моїх артистів, які стали успішними – Монатик, Макс Барських, Дантес, Регіна Тодоренко – вони пишуть подяку. Ті, хто не став зіркою, або щось склалося не так, як вони мріяли, вони обов’язково не люблять Монатика, Макса Барських і мене. І у них якісь свої фантазії щодо того, як воно буває. Щоб мати повноцінну картину, треба, напевно, звертатися до всіх дітей, з якими я була, бо я маю дуже багато дітей. У мене зараз школа, і якщо запитати батьків дітей, які навчалися у мене в школі, то також можна знайти незадоволених людей», – прокоментувала Наталя Могилевська.

За словами артистки, вона завжди підтримувала своїх підопічних, зокрема й Бориса Апреля. А останнє висловлювання трансгендерної співачки було лише вигадкою.

«Боря – він завжди був емоційною людиною. Щось, можливо, вигадав, щось йому здалося. Можливо, це велика образа, бо склалося не так, як хотілося. Спершу як у чоловіка, потім як у жінки. Це дві долі. Мені здається, що він зараз перебуває у схвильованому стані та не буде спокійним, щоби можна було домовитися. Я возила його до психіатра. І коли він плакав, я завжди йому говорила: «Я завжди буду з тобою, ти завжди можеш мені зателефонувати»», – розповіла Наталя Могилевська.

25.02.2022



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2022p. 
На головну сторінку