![]() |
№1061 від 31.03.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Ця страва буде смачною і в гарячому, і в холодному вигляді.
Інгредієнти:
300 г капусти;
5 яєць;
70 г твердого сиру;
600 г курячого фаршу;
1 цибулина;
половина пучка кропу;
за смаком солі і перцю.
Приготування:
Нашаткувати дрібно капусту. Яйця трохи збити віночком, додати натертий на крупній тертці сир, дрібно нарізаний кріп, сіль, перець, капусту і все перемішати. Капустяну масу розподілити по листу, застеленому пергаментним папером.
Випікати в розігрітій до 180 °C духовці 10-15 хвилин, корж повинен добре «схопитися».
У м’ясний фарш додати подрібнену цибулю, сіль, перець, за бажанням будь-яку приправу для курки і добре перемішати. Фарш рівномірно розподілити по поверхні капустяного коржа. Загорнути в щільний рулет. Загорнути рулет у фольгу і викласти на деко швом вниз. Запікати при 180 °C 25-30 хвилин.
31.03.2022 |
Рівне-Ракурс №1061 від 31.03.2022p. На головну сторінку |