![]() |
№1061 від 31.03.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Замість довгого ліплення пиріжків, можна скористатися цим класним і швидким рецептом. Особливо він виручає, коли залишилося пюре, яке вже ніхто не хоче їсти!
відварна картопля (пюре) – 1 кг;
твердий сир – 100 г;
кілька гілочок будь-якої зелені (необов’язково);
сіль і перець за смаком;
2 яйця;
йогурт або сметана – 100 г;
сіль – 0,5 ч. л.;
борошно – 4 ст. л.
Приготування:
У пюре додати тертий сир, дрібно порізану зелень, сіль і перець за смаком, перемішати.
Руки змастити невеликою кількістю рослинної олії. Скачати кульку приблизно з 1 ст. л. пюре, злегка приплющити пальцями, зробити заготовку.
З йогурту (сметани), яєць, солі і борошна зробити рідкувате тісто.
Кожну заготовку занурити в тісто. Й одразу ж перекласти на сковороду з розігрітою рослинною олією. Смажити на середньому вогні з обох сторін до рум’яної скоринки.
Подавати з простим, але дуже смачним соусом: сметана + зелень + часник.
31.03.2022 |
Рівне-Ракурс №1061 від 31.03.2022p. На головну сторінку |