Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1062 від 07.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Пісні чебуреки з грибами, картоплею і капустою

Пісні чебуреки з грибами, картоплею і капустою

Тісто виходить еластичне, м’яке, до рук не липне. А чебуреки дуже смачні, хоч і без м’яса – з грибами, картоплею та капустою.

Тісто: 150 мл кип’ятку, 0,5 ч. ложки солі, 50 мл олії, 200-300 г борошна. Начинка 1:200 г печериць чи інших грибів обсмажених на олії з цибулею + 300-400 г товченої вареної картоплі. Начинка 2. Тушкована капуста з цибулею та морквою + варені яйця порізати в охолоджену капусту.

У борошно влити кип’яток, додати сіль та олії, замісити тісто, спершу ложкою, потім руками. Тісто виходить еластичне, м’яке, до рук не липне. Розділити тісто на 10 частин. Якщо є ваги, то можна відважувати десь по 50 г. Зробити кульки. Потім кожну тоненько розкотити, на один бік, відступаючи від краю, накласти начинку, накрити іншою стороною тіста, гарно защипнути, щоб під час смаження не розкривалось.

Підготовлені чебуреки покласти на сковороду з розігрітою олією і обсмажити з обох боків до апетитного кольору. З цієї кількості тіста виходить 10 чебуреків.

07.04.2022



Рівне-Ракурс №10 від 07.04.2022p. 
На головну сторінку