Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1064 від 21.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Цукрово-желатинова глазур на паску, яка не буде обсипатися

Цукрово-желатинова глазур на паску, яка не буде обсипатися

Багато господинь звикли самостійно готувати до Великодня паски. Однак однієї випічки недостатньо – необхідно також прикрасити її. Одним з найбільш популярних варіантів декору вважається глазур.

Інгредієнти:

цукор – один стакан;

желатин – одна чайна ложка (5 г);

кип’ячена вода – шість столових ложок.

Приготування:

Візьміть глибоку тарілку і всипте туди одну чайну ложку желатину. Влийте дві столові ложки холодної кип’яченої води. Ретельно перемішайте, після чого залиште масу на деякий час.

Вам знадобиться невелика каструля. Висипте в неї необхідну кількість цукру. Слідом додайте чотири столові ложки води. Періодично помішуйте вміст каструлі – до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.

Коли желатин набухне, почніть поступово вливати його в цукровий сироп. При цьому постійно помішуйте останній інгредієнт.

Збийте масу за допомогою міксера. В результаті повинна вийти суміш білого кольору. На це піде приблизно три хвилини роботи електроприладу на високій швидкості.

По завершенні процесу відкладіть каструлю з глазур’ю в сторону. Необхідно, щоб вона охолола. Лише після цього можна приступати до прикраси пасок.

21.04.2022



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2022p. 
На головну сторінку