Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1075 від 07.07.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Промивати манку? Справді?

Так склалося, що мити крупу, яка використовується для приготування манної каші, нікому не приходило в голову. Дійсно, як можна промити те, що найбільше нагадує борошно крупного помелу?

Проте кулінари, які мають пристрасть до експериментів, все ж спробували провести такий досвід.

В результаті каша, яка була приготовлена з промитої манки, вийшла набагато смачнішою і ніжнішою.

Крім того, у такого способу приготування є ще один, істотний для манки плюс: в готовій каші геть відсутні будь-які, навіть найдрібніші, грудочки.

Як же мити манну крупу?

Насправді, провести цю процедуру набагато простіше, ніж здається. Для цього насипте манку в підходящу ємність, залийте холодною водою приблизно на 5 см і перемішайте.

Після цього ви зможете помітити, як на поверхню піднялося різне сміття. Його потрібно злити і знову додати в манку воду. Помішуючи, злийте цю воду разом з манкою через марлю або дрібне ситечко.

Частина крупи, безумовно, піде в каналізацію. Але після такої дії ви побачите, скільки чорного осаду зі сміття і піску залишилося на дні.

Мити чи не мити манну крупу – справа кожного, але спробувати і вирішити, що підходить саме вам, точно варто.

07.07.2022



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2022p. 
На головну сторінку