Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1075 від 07.07.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Віталій Коваль провів зустріч із французьким інвестором

Віталій Коваль провів зустріч із французьким інвестором

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль вручив почесну грамоту французькому інвестору Фредеріку Ленеру, який у воєнний час подбав і про гуманітарну допомогу для українців. Він є президентом компанії «Lener Cordier».

Річ у тім, що у місті Березне працює швейне підприємство з французьким капіталом – ТОВ «Укленко», яке із початком війни почало шити розвантажувальні жилети для наших військових.

Його засновником якраз і є сімейна компанія «Lener Cordier», котра виготовляє одяг для європейських родин з 1954 року. 30 червня у Рівному побував президент компанії Фредерік Ленер.

«Особисто подякував йому та директорці ТОВ «Укленко» Ларисі Мірошниченко за підтримку. Адже крім виготовлення розвантажувальних жилетів для наших військових, компанія також відправила до гуманітарного хабу ОВА декілька вантажівок допомоги. А на початку війни прийняла у Франції 18 українських біженців», – пояснив Віталій Коваль.

Крім того, «Lener Cordier» нині дають роботу майже для 200 людей, які у Березному шиють пальта, куртки, плащі, сорочки, сукні та ін. Це показово, коли іноземні інвестори, попри воєнний період, продовжують активну діяльність на економічному фронті України, вважає очільник області.

«Фредерік Ленер приніс на зустріч куртку, яку його компанія виготовила для… президента України Володимира Зеленського. У мілітарі-стилі та із державною символікою. Обов‘язково за нагоди передам її очільнику нашої держави, – зазначив Віталій Коваль. – Такі люди, як Фредерік Ленер, Лариса Мірошниченко та працівники їхнього виробництва, день у день роблять для перемоги все, що можуть, там, де вони є. Якщо такий підхід стане дороговказом для кожного, то перемога точно буде за нами».

07.07.2022Олена ЧЕСНЯК



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2022p. 
На головну сторінку