Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1075 від 07.07.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

5 тисяч людей безкоштовно отримали окуляри в Рівному

5 тисяч людей безкоштовно отримали окуляри в Рівному

Одним з напрямків благодійної діяльності церкви «Христос є відповідь» є проведення безкоштовних офтальмологічних клінік. За 6 років служіння у місті Рівне 5 тис. людей безкоштовно отримали необхідні окуляри.

Завдяки таким благодійним акціям чимало людей мають змогу безкоштовно перевірити зір. Професійний окуліст обстежує та консультує відвідувачів, виписує їм необхідні окуляри. Люди завжди щиро дякують, ледве стримуючи сльози. Для багатьох із них вкрай важливо відчувати, що іншим не байдуже до їхніх потреб.

«Дуже дякую церкві «Христос є відповідь» від щирого серця. Я не очікувала, що буде такий гарний результат. Подумала, що це черговий обман. А тут так приємно: і чаєм з печивом пригостили, і літературу подарували й безкоштовно перевірили зір», – поділилися Людмила з м. Рівне.

Від початку війни в Україні у місто Рівне переселилися чимало біженців. Церква «Христос є відповідь» всіляко допомагає й підтримує тих, хто постраждав через воєнні дії. Кожен охочий може безкоштовно перевірити зір і отримати окуляри. Багато тимчасових переселенців не мають можливості зробити цю справу за власні кошти. Тому такі благодійні акції важливі й потрібні. Особливо зараз, коли в Україні війна і мільйони потребують допомоги.

07.07.2022



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2022p. 
На головну сторінку