Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1080 від 11.08.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Підприємство Рівненщини адаптувало свою продукцію під альтернативне паливо та потреби військових

Підприємство Рівненщини адаптувало свою продукцію під альтернативне паливо та потреби військових

Підприємства області адаптують свою продукцію під потреби воєнного стану. Переорієнтувалося і ПрАТ «Агроресурс», яке налагодило виробництво «буржуйок». Із діяльністю підприємства ознайомився заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

«Цей опалювальний сезон буде непростим. Тому маємо не тільки забезпечити централізоване теплопостачання, а й розглядати альтернативу. Важливо, що в такий непростий час підприємства Рівненщини продовжують працювати, а найголовніше – враховують потреби фронту. З настанням холодів попит на продукцію для обігріву зростатиме і у житловому фонді, і в польових умовах», – зазначив Ігор Тимошенко.

Так, на підприємстві «Агроресурс» виробляють продукцію, яка призначена для автономних та індивідуальних систем опалення: газові, твердопаливні та електричні пристрої. Окрім того, тут є сервісне обслуговування, ремонт і навіть замовлення запасних частин.

За словами гендиректора підприємства Володимира Редька, найбільшою популярністю в період воєнного стану користуються котли на твердому паливі. Вони можуть повністю обігріти будинок, незалежно від часу доби і вуличної температури.

Твердопаливні теплогенератори, які у народі називають «буржуйками», почали виготовляти нещодавно. Їх адаптували під потреби військових. В адаптованих «буржуйках» продумане все до дрібниць, а її вага не перевищує 54 кілограмів. Біля них військові можуть обігрітися, приготувати їжу, посушити одяг та взуття, адже у комплекті є спеціальні решітки.

Загалом асортимент ПрАТ «Агро­ресурс» налічує понад 300 модифікацій опалювальних апаратів з потужністю від 2 до 1000 кВт. Це газові, твердопаливні, електричні та водонагрівальні пристрої.

11.08.2022



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2022p. 
На головну сторінку