Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1084 від 08.09.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Каністри з пальним та консервації намагався винести із підвалу

Каністри з пальним та консервації намагався винести із підвалу

Наразі 29-річний житель Рівного перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі Рівненського РУП повідомили йому про підозру за фактом замаху на крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану.

31 серпня близько 04:30 до поліції надійшло повідомлення невідомої, що із вікна квартири бачить, як чоловік намагається проникнути до підвалу багатоповерхівки по вулиці Романа Шухевича.

Слідчо-оперативна група Рівненського РУП встановила, що зловмисник, шляхом пошкодження дверей, проник в підвальне приміщення, звідки намагався винести каністри з пальним. Крім того, прихопив у свій наплічник декілька банок консервації. Закінчити крадіжку не вдалося, бо поки думав що б іще поцупити – до підвалу зайшли патрульні.

Інспектор-криміналіст під час огляду місця події вилучив докази його злочинної діяльності, зокрема: знаряддя вчиненого злочину, одну десятилітрову та три п’ятилітрових каністри із пальним.

Слідчі затримали 29-річного зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом незакінченого замаху на вчинення таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, чоловікові повідомлено про підозру за частиною 3 статті 15 частини 4 статті 185 КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відомо, що зловмисник не раз потрапляв у поле зору поліцейських за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних речовин. Наразі, відносно підозрюваного на розгляді у суді знаходиться кримінальне провадження за двома фактами аналогічних крадіжок із підвальних приміщень.

08.09.2022



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2022p. 
На головну сторінку