Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1084 від 13.09.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Ремонт турбін у Рівному

Ремонт турбін у Рівному

Ремонт турбін у Рівному в сервісному центрі Centr Turbin здійснюється з використанням виключно оригінальних запчастин і за допомогою сучасного високотехнічного обладнання. Наші майстри здійснюють ремонт турбокомпресорів різних моделей і марок вантажних і легкових автомобілів.

Щодня ми діагностуємо злами десятків силових агрегатів і не всі з них підлягають відновленню. Будьте пильні та своєчасно записуйтеся на діагностику до наших фахівців. Більше детальної інформації шукайте на сторінці https://centr-turbin.com/ua/remont-turbin-rivne.

Коректна діагностика турбіни в сервісному центрі Centr Turbin

Високий рівень кваліфікації наших майстрів, сучасне та високоточне діагностичне обладнання дають змогу максимально точно визначити наявність і складність несправності силового агрегату. Можливо, необхідність заміни самого агрегату відсутня та достатньо лише заглушити клапан EGR, видалити вихрові заслінки або замінити витратні матеріали. Досвідчені майстри вважають за краще отримати на діагностику не тільки турбокомпресор, а всю машину, що дає змогу точніше визначити причину зламу силового агрегату. Це може бути несправність двигуна або повітряної системи. Фахівці Centr Turbin проводять такі види діагностики:

Останній варіант цікавий тим, що може показати, які проблеми та несправності інших вузлів впливають на працездатність і безпеку ТЗ.

Варто пам'ятати, що пригін авто в наш сервісний центр гарантує безпечний демонтаж і монтаж турбіни без обривів або пошкоджень патрубків, кріпильних болтів, посадкових місць корпусних деталей.

Висновок: якщо справа стосується ремонту турбіни, то звертатися потрібно виключно до професіоналів із компанії https://centr-turbin.com/ua!

13.09.2022



Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2022p. 
На головну сторінку