Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1085 від 15.09.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Робимо свій домашній дезінфекційний засіб для миття підлоги

Робимо свій домашній дезінфекційний засіб для миття підлоги

Чиста підлога це один з обов’язкових атрибутів затишного будинку. Перебувати в такому будинку набагато приємніше, ніж там, де підлогове покриття «вкрите» брудом і пилом. В ідеалі, звичайно, протирати підлогу слід кожен день.

Але таке може собі дозволити не кожна господиня у зв’язку з нашою постійною зайнятістю. А коли справа стосується прибирання, то краще використовувати спеціальні мийні засоби для миття підлоги. Вони не тільки ефективно приберуть пил і бруд, але і подарують вам відчуття чистоти і свіжості після прибирання, наповнивши будинок приємним ароматом. Тільки ось коштують вони, як і інша побутова хімія, не дешево? А чому б не зробити такий засіб власноруч?

Рецепт, який ми хочемо вам сьогодні запропонувати, не тільки ефективно виконує свою безпосередню роботу і наповнює будинок приємним ароматом. Він ще гранично простий і дешевий, що, погодьтеся, теж важливо.

Як зробити засіб?

Для миття підлоги ми зазвичай використовуємо відро з водою. Влийте в нього звичайний оцет (1/4 частина склянки) і розмішайте. Цей простий крок дозволить вам знищити шкідливих мікробів, а також нейтралізує всі неприємні запахи.

Крім оцту, в воду додайте додатково столову ложку засобу для миття посуду. Воно створить піну і посилить чистильні властивості оцту.

А для отримання приємного аромату, додайте часточку свіжого лимона плюс трохи ефірної олії (краплі 3-4). Олії з хвойним запахом або цитрусовим будуть ідеальним варіантом.

Тепер можна мити підлогу. Чистота, аромат і свіжість після застосування такого засобу вам гарантовані!

15.09.2022



Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2022p. 
На головну сторінку